Den här veckan tänkte jag berätta om Tomas Sachs som kunden eventuellt kan möta i en första träff via telefon eller kanske något nätverk.

Tomas har precis som Jimmy Sturk Bergström varit hos oss sedan årsskiftet dock så utgår han från Örebro med inriktning mot Värmland då han är boende i Degerfors.
Tomas är i grunden plåtslagare vilket passar oss bra med med tanke på all montering och funktionskontroller av rökluckor som vi utför och vilket är hans ansvarsområde tillsammans med att vara instruktör i fallskydd med personlivräddning. 

Tomas har även varit styrkeledare i den kommunala räddningstjänsten där han tar med sig sina erfarenheter i våra andra populära brandutbildningar och förstahjälpen.
Tomas tillhör även vårt instruktörsteam i Heta arbeten tillsammans med Johan Rehnberg och Magnus Frisk samt att han jobbar med våra övriga uppdrag

Med Hälsningar 

Tord Jansson, VD iPrevent Sverige AB

Skärmavbild 2018 04 25 kl. 12.41.15

Denna veckas kille är Jimmy Sturk Bergström.

Jimmy har varit hos oss sedan årsskiftet då han började med Magnus, tillsammans ska dom fortsätt göra vårt jobb med att göra Stockholm och övriga Sverige tryggare!

Innan Jimmy kom till oss så jobbade han som instruktör och brandskyddstekniker på ett annat stort brandskyddsföretag där han varit i c:a fem år. Jimmy är även utbildad brandman genom utbildningen Skydd mot olyckor (LSO)samt tjänstgjort som flygplatsbrandman.

Jimmy är brandskyddskonsult hos oss och brinner för att få till ett enkelt och effektivt systematiskt brandskyddsarbete hos våra kunder. Jimmy är precis som alla andra på Iprevent även instruktör i någon form där hans grejor är grundläggande brandutbildning, förstahjälpen med HLR/Hjärtstartare samt att han utför service, funktionskontroll och montering av våra produkter 

www.iprevent.se

Med Hälsningar 
Tord Jansson VD
iPrevent Sverige AB

Skärmavbild 2018 04 19 kl. 18.25.54

I några veckor framåt kommer vi presentera vilka som jobbar hos oss och vad vi är bra på!

Först ut är Stefan Samuelsson

Innan Stefan kom till oss så jobbade han som brandinspektör på Nerikes brandkår där han har gjort mer än 35år i blåljus tjänst och dom sista 10åren i blandtjänst med tillsynsärenden.

Stefan är brandskyddskonsult hos oss och brinner för att få till ett enkelt och effektivt systematiskt brandskyddsarbete hos våra kunder, man kan även möta honom då han även utför servicearbeten åt oss.

Stefan är även en av dom som utför vår speciella utbildning för brandskyddsansvariga och egenkontrollanter vilket vi har fått mycket fin eloge för och där kunden får med sig nya kunskaper som man verkligen förstår!

Med vänliga Hälsningar
Tord Jansson 
VD iPrevent Sverige AB

Skärmavbild 2018 04 12 kl. 20.15.13

Inom någon vecka så kommer man kunna boka sin Heta Arbeten utbildning direkt på vår hemsida.

Platser som utbildningen kommer hållas på är 

  • Stockholm/Högdalen
  • Örebro
  • Karlskoga

Utbildningen kommer hållas på svenska 

Vi på iPrevent önskar er alla en glad påsk!

I torsdags höll vi utbildning hos en av våra kunder mitt i Stockholm City. En aktiv grupp på 10 personer som fick med sig mycket nya kunskaper och var väldigt nöjda med dagens brandutbildning. 

I stadsmiljö finns det ofta dåligt med platser att öva praktiskt på. I vissa fall har vi även moder natur emot oss, det är inte alltid populärt att gå ut om det ösregnar ute.

För att undvika dessa problem kan vi nu erbjuda praktisk digital släckning. Nu finns möjligheten att öva praktisk släckning i ert konferensrum, eller varför inte ett litet förråd. Vi ställer upp en skärm som simulerar en brand och med hjälp av en tillhörande brandsläckare kan vi släcka ner branden som är på skärmen. På så sätt får man öva handhavande med brandsläckaren utan att vi behöver spruta vatten eller skumvätska.

 

I dag så har vi slutfört ett projekt där vi har stått för brandprojekteringen. Vi har även startat upp det organsiatoriska brandskyddet idag då Morgården AB valde att jobba i webb-system Safekeep med sitt Systematiska brandskyddsarbete (SBA)

Vi önskar Diana Xhemshiti med personal ett stort lycka till med deras nya verksamhet.

http://morgarden.se

https://safekeep.se

 

  • 1
  • 2

Copyright © 2018 iPrevent Brandskydd AB