I dag så har vi slutfört ett projekt där vi har stått för brandprojekteringen. Vi har även startat upp det organsiatoriska brandskyddet idag då Morgården AB valde att jobba i webb-system Safekeep med sitt Systematiska brandskyddsarbete (SBA)

Vi önskar Diana Xhemshiti med personal ett stort lycka till med deras nya verksamhet.

http://morgarden.se

https://safekeep.se

 

I september kommer vi släppa vårt web verktyg för SBA som är ett kreativt och enkelt system Klicka dig vidare till Safekeep här..

Vi utför månad och kvartalsprov på brandlarms anläggningar enligt SBF 110 Vi hjälper även till att hitta rätt anläggare firma till rätt anläggning för årlig service.

2016-09-01 I dag så hälsar vi en ny medarbetare välkommen till oss. Magnus Frisk kommer att jobba över hela landet med oss men framförallt så skall han och kommer utveckla oss i huvudstaden, Magnus är en av landets absolut bästa utbildare vad det gäller brandskydd och tillhörande utbildningar, Magnus är även en kompetent konsult på brandskydd med ett bra kontaktnät. VÄLKOMMEN MAGNUS

FALLSKYDDS UTBILDNING När det gäller säkerhet och arbete på hög höjd kan man inte tjata nog. oförsiktighet och okunskap Eller bristande rutiner har orsakat alldeles för många olyckor genom åren vissa med lindriga skador andra med dödlig utgång. Med utbildningen vill vi öka medvetenheten ang. riskerna med hög höjdsarbete. För vem? För alla som utför hög höjdsarbete då annat fallskydd ej går att tillämpa. Innehåll Vilka lagar och regelverk jobbar vi med Varför behövs fallskydd Fallskyddsutrustning och hur den används Om olyckan händer Din riskbedömning vid hög höjdsarbete Förstahjälpen/L-ABC mot typ olycka Praktik Tid Utbildningstiden är på 6 timmar vid ett tillfälle. Antal deltagare. 8-10 st.

Nu släpper vi webbverktyget för systematiskt brandskyddsarbete, Vårt fokus med programmeraren har varit att skapa ett användarvänligt verktyg som också är kreativt. Man betalar endast en årsavgift för systemet oavsett användare samt en kostnad för uppstart där det ingår utbildning. Man bygger sin egen struktur och styr sina egna intervaller via epost där man går in och kvitterar sina kontroller, Man bygger systemet med fritext. Systemet levererar även dokumentation över önskade utbildningar För större företag så kan man även bygga styrdokument för det systematiska brandskyddsarbetet. Boka gärna en kostnadsfri presentation http://www.safekeep.se

Copyright © 2018 iPrevent Brandskydd AB